Hvem er vi?

De mennesker, som kommer i Kirken på Klippen er lige som dig og mig. Vi kommer fra hele Bornholm. Alle aldersgrupper er repræsenteret. Der er babyer, skoleelever, unge, arbejdsløse, lavt og højtuddannede, pensionister og flere andre. Vi er altså vidt forskellige på mange forskellige punkter, men har dog mindst en ting til fælles, og det er at vi ser en mening med livet, det er at vi vil hører Jesus til, tro på ham og tro på at han kan frelse os fra fortabelsen.

Vi har også en plads til dig, og du kan roligt komme til gudstjeneste og se, hvordan det foregår hos os. Har du spørgsmål, kontakt os frimodigt.

Vi er en frimenighed tilknyttet Luthersk Mission. Der afholdes gudstjenester to gange i måneden, én gudstjeneste i Nexø den anden søndag i måneden, og én gudstjeneste i Østermarie den fjerde søndag i måneden, (december bliver 4. søndag flyttet til juleaften). Begge steder kl 10.30 i LM’s lokaler. Derudover afholdes særlige gudstjenster. Alle gudstjenester kan ses i programmet her på siden.

Kirken på Klippen ligger i Østermarie, Svanekevej 23, 3751 Østermarie, og Nexø, Havnegade 26, 3730 Nexø.

Kirken har ikke en ansat præst men benytter sig af prædikanter tilknyttet LM-Bornholm, samt af ansatte forkyndere fra Luthersk Mission.

Opdateret: 31/05-2016